avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxeia de poluare.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxeia de poluare.

Buna, am depus dosarul pt restituirea taxei de poluare la inceputul lunii ianuarie 2018, dar nu am primit inca nici un raspuns! As dori sa stiu la cat timp se primeste raspuns,si cand se restituie banii?
Cel mai recent răspuns: Lennygeorgiana , utilizator 20:55, 27 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare TCalin37 TCalin37 Buna seara, Pe data de 12.12.2017 am depus cererea de restituire a taxei de poluare dar pana acum nu am primit nici un ban inapoi desi termenul de restituire ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)
Finante - compensare radiana2012 radiana2012 Pot cerere finantelor compensarea datoriilor ( cu data platii taxei de poluare adica 01.05.2011) care le avem de platit catre finante cu taxa de poluare de ... (vezi toată discuția)