avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Procura/Imputernicire ridicare foaie matricola din ...
Discuție deschisă în Traduceri

Procura/Imputernicire ridicare foaie matricola din Romania

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un model de Procura/Imputernicire pentru ridicare foaie matricola.
Locuiesc in Suedia si doresc sa -mi fie ridicata foaia matricola de la liceu.
De asemenea as vrea sa stiu:
1. Acest document - Procura/Imputernicire - este acceptata de autoritatile romane tradus din suedeza in romana?
2. Este necesara doar traducerea legalizata sau trebuie si apostila?
Multumesc mult,
Georgiana
Cel mai recent răspuns: Oana Beldie , Avocat 22:13, 4 Martie 2018
Buna ziua,

De principiu, aveti posibilitatea sa faceti procura la consulatul Romaniei din Suedia, direct in limba romana. Pentru mai multe detalii, accesati
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura/imputernicire ridicare foaie matricola georgiana.popas@gmail.com georgiana.popas@gmail.com Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de Procura/Imputernicire pentru ridicare foaie matricola. Locuiesc in Suedia si doresc sa -mi fie ridicata foaia ... (vezi toată discuția)
Procura transcriere certificat nastere redactata in limba romana in strainatate nu este acceptata in romania Deziree Deziree Buna ziua, Am trims in Romania documentele pentru transcrierea certificatului de nastere al fetitei nascute in Suedia in registrele de stare civila romane. ... (vezi toată discuția)
Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)