avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inselat de o companie multinationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inselat de o companie multinationala

Acum câtiva ani am fost contactat de catre un angajat al unei companii multinationale, in vederea realizarii unui program necesar unei anumite etape de extindere a activitatii acesteia. Am fost angajat cu caracter temporar prin intermediul unei firme de resurse umane pe un post care nu avea nici o legatura cu cel de analiza si elaborare de programe software, insa cu promisiunea ferma ca odata deblocate posturile din nomenclatorul companiei sa fiu angajat definitiv. Mentionez ca retributia acordata la semnarea contractului a fost cu mult sub nivelul unei retributii corespunzatoare activitatii de analiza si programare, fapt care nu m-a deranjat, considerand ca situatia este doar temporara, de scurta durata. Situatia de provizorat s-a perpetuat insa pe parcursul a 2 ani, cu contractul temporar prelungit la fiecare 3 luni, pana in preajma implinirii a 2 ani de la angajarea temporara, si implicit finalizarea programului pentru care am fost angajat, firma beneficiind din plin de rezultatele aplicarii acestuia. Inainte cu o luna de implinirea celor 2 ani, firma angajatoare mi-a reziliat contracul de angajare temporara. Intrebare: pot ataca firma multinationala in instanta in vederea recuperarii sumelor de bani corespunzatoare prestatiei mele la valoarea reala a activitatii efectuate, de analiza si programare software?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
anonymous.man, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:52, 3 Martie 2018
Puteti deschide o actiune in instanta, dar mai intai va trebui sa vedeti si ce sanse aveti , pe ce probe va bazati etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avand in vedere modificarile codului muncii din octombrie ... alexandruonline alexandruonline Buna ziua, Avand in vedere modificarile Codului Muncii din Octombrie 2022, exista posibilitatea sa fiu angajat full-time la o companie (ex: software ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez la o companie de stat pe functia de operator ... Christian C Christian C Buna ziua, lucrez la o companie de stat pe functia de operator electric si de curand compania in bza unei decizii interne a dispus ca eu si alti colegi cu ... (vezi toată discuția)
Plata sporului la pensie ioanp23 ioanp23 Buna ziua, Tatal meu a iesit la pensie in anul 1994 la limita de varsta. insa nu ia fost calculat in pensie: sporul de 15% conform legea 57/1974 art. 72 ... (vezi toată discuția)