avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Documentare expertiza judiciara-Dosar civil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Documentare expertiza judiciara-Dosar civil

Buna ziua
Dupa analizarea documentelor, am constatat ca mai am nevoie de anumite documente pe care nu le-am solicitata la momentul intalnirii cu partile. As vrea sa solicit aceste documente pe mail.Este legal sau trebuie sa solicit o noua intalnire oficiala? Va multumesc .A mai procedat cineva in acest fel?
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 18:07, 5 Martie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Opinia mea este ca puteți solicita pe mail documentele. Eu as solicita și instanței să pună în vedere părților să pună la dispoziție înscrisurile necesare, dacă termenul stabilit de instanță este anterior finalizarii expertizei.
multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca documentele respective va sunt necesare pentru intocmirea raportului de expertiza, pentru a grabi primirea acestora, le puteti solicita prin e.mail. Aveti grija sa anuntati toate partile in dosar despre solicitarea dvs., facuta ulterior intalnirii pentru efectuarea expertizei.
In e.mail solicitati ca documentele respective sa fie depuse la dosarul cauzei in copie certificata de autenticitate cu originalul (astfel nu vi se poate imputa ca nu ati vazut originalul) pana la data depunerii raportului dvs. de expertiza.
In acelasi timp, depuneti o notificare la arhiva tribunalului prin care anuntati ca ati solicitat respectivele documente prin e.mail ulterior intalnirii cu partile, motivand de ce ati recurs la aceast asolicitare.
La raportul de expertiza anexati e.mailurile trimise si pe cele primite, in original.
Va multumesc frumos, asa am procedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

se va face aceasta expertiza? mikicr mikicr Buna seara , cautand informatii despre expetize am dat de acest forum si am decis sa apelez la experienta si cunostinta expertilor in domeniu . Sunt ... (vezi toată discuția)
Volum foarte mare de documente. SorinIo SorinIo Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Intr-o cauza penala ajunsa in instanta, un expert este numit pentru efectuarea unei expertize contabile. Obiectivele ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara elenaalex elenaalex Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii privind pasii pe care trebuie sa ii execute un expert contabil judiciar. Tocmai am primit prin posta ... (vezi toată discuția)