avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare PFA Fonduri Europene
Discuție deschisă în Executare silită

Executare PFA Fonduri Europene

Buna seara!
Sunt asociat la o societate aflată în executare. Între timp am deschis un PFA si am accesat fonduri europene. Pentru a achita datoriile primei societăți , vor lua banii din contul bancar al PFA-ului(proveniti din fonduri) si terenurile ce le dețin pe PFA?Sau imi vor lua tot ce dețin pe persoana fizica si nu se vor atinge de PFA? Am nevoie de un răspuns, pt ca se pare ca e o chestiune mai dificilă cu PFA-ul, nimeni nu stie sa-mi zica exact, deci orice parere pt mine conteaza...
Cel mai recent răspuns: Oana Beldie , Avocat 13:13, 6 Martie 2018
Multumesc mult! M-am mai linistit putin...Nu am facut nimic încă, dar o sa va urmez sfatul!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu placere! Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont persoana fizica are efect pe pfa my_self my_self Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma cu 10 ani am luat un credit in CHF. Vreme de vreo 6 ani am achitat ratele, dar la un moment dat am ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata-patrimoniu de afectatiune amt11 amt11 In cazul in care o persoana fizica constituie un PFA si ii constituie un patrimoniu de afectatiune luand din bunurile personale si creand o masa patrimoniala ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)