As dori să găsesc un avocat care să mă reprezinte în instanță ,sa conteste OUG 59/2017 art 7.Modificarea nepermisă a prevederilor art. 59 din leg. 223/2015, prin Articolului VII pct. 2 din OUG 59/2017, constând în eliminarea din lege a prevederii „la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat”, şi a aliniatelor ulterioare, determină DISCRIMINAREA PENSIONARILOR MILITARI ÎN RAPORT CU PENSIONARII CIVILI, cât şi cu pensionarii magistraţi, care primesc aceste drepturi, ADUCÂND ATINGERE PREVEDERILOR ARTICOLULUI 16 DIN CONSTITUŢIE: „(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.”NEACTUALIZAREA REPETATĂ A PENSIILOR MILITARE CU CREȘTEREA SOLDEI / SALARIULUI MILITARILOR/POLIȚIȘTILOR ACTIVI a dus la diferențe importante între militarii pensionați în diferite perioade.
Pensii militare
stefan_a.
Buna ziua
Sunt pensionar militar din anul 2018.
Inca de la prima pensie incasata am considerat ca am fost nedreptatit prin aplicarea incorecta a legislatiei ... (vezi toată discuția)
Pensie
silviupodea123
Bun găsit!
Am fost polițist în Ministerul Afacerilor Interne. Sunt pensionar din 09 septembrie 2017,cu gradul de colonel în rezervă. M-am pensionat ... (vezi toată discuția)