avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa constructii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa constructii

Buna.Muncesc ca pfa in constructii in Spania.Nu am si nici nu se cere atestat aici.Daca vreau sa i-mi deschid un pfa in tara i-mi ajunge doar daca demostrez in tara anii munciti aici sau am nevoie de un atestat?Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 18:00, 8 Martie 2018
Buna ziua.
Pt. Persoana Fizica Autorizata aveti nevoie de atestat in domeniu.
De ce nu infiintati un SRL? Nu va trebuie atestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai stiu ce sa fac sebisibiu sebisibiu In sfarsit m-am hotarat sa deschid si eu un PFA. Cum am mai spus data trecuta castig bani de pe internet (am site-uri web si fac reclama). Cand am fost ... (vezi toată discuția)
Firma sau pfa administrare imobile Ionel Manolache Ionel Manolache 1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari. Daca raspunsul este da, care ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)