avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Revin in Romania ca turista
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Revin in Romania ca turista

Sunt stabilita in Italia din 2006, cu resedinta fixa, am numai documente italiane! O sa am probleme la control la aeroport? Nu am intentie sa imi fac documente romanesti, fiind si cetatean italian.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Send , utilizator 13:03, 7 Martie 2018
Nu, faptul ca nu detineti acte de identitate RO sau ca ele sunt expirate nu va atrage vreo sanctiune-problema. La intrarea in tara prezentati Id-ul sau pasaportul Italian; Aveti grija ca actele italiene sa aibe valabilitatea superioara la 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate romana ContSters383313 ContSters383313 Buna ziua. de 8 ani sunt fara carte de identitate romana si daca sunt cetatean roman. Am pasaportul dar chiar si asa intr-un aeroport mi-au cerut sa vada si ... (vezi toată discuția)
Acte expirate in strainatate diandra72 diandra72 Buna ziua,eu locuiesc in Italia de 7 ani,avind domiciliul aici si resedinta,sunt casatorita cu un cetatean italian,si din 2010 am dobindit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)