avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozit

Bună ziua, aș vrea să știu dacă sunt bonlav de psoriazis grav, sunt scutit de la impozitul pe salariu, sau ce trebuie să fac (dosar comisie grad handicap, etc) pentru a beneficia de drepturile ce mi se cuvin, dacă exista în acest sens.
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 10:58, 8 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Doar persoanele cu handicap accentuat si grav sunt scutite la plata impozitului pe venit.
Mai multe detalii, in link-ul de mai jos :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de impozit pe salariu luiza04 luiza04 Buna ziua, am spondilita anchilozanta si am auzit ca pot fi scutita de imozitul pe salariu.Orice informatie legata de actele necesare si cui ar trebui sa ma ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)
Diferenta intre "scutire personala" și "scutire personala majorata" sunsray sunsray Recent am descarcat o cerere pentru [b]Scutire impozit pe venit din salariu[/b] , care sa o completez, - (o găsiți aici ... (vezi toată discuția)