avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O nelamurire - indemnizație la contract part time
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O nelamurire - indemnizație la contract part time

Buna ziua,daca lucrez cu contract antrepriza part time cu impozit plătit de aproape un an ,pot primi indemnizație in cazul in care rămân însărcinată
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 6 Aprilie 2018
La casa de pensii mergeți și încheiați un contract de asigurare.
Buna ziua încă o data care este diferența între asigurarea de pensie și asigurarea de sănătate, care e mai importantă și am înțeles că se pot plati la ANAF?
Îmi cer scuze că v-am stresat dar nu știu ce să fac,că sa pot avea o pensie
Contractul de asigurare pentru acumnulare de stagiu de cotizare la pensii se incheie cu Casa de Pensii.

Pentru sanatate, se depune la ANAF formularul 604.
Buna ziua unde pot vedea să văd că angajatorul mi-a plătit impozite,pt că contractul meu a fost reziliat,are vreo legătură?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Stiu ca pentru a beneficia de indemnizatia pentru crestrea copilului trebuie ca persoana in cauza sa realizeze venituri supuse impozitelor timp de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil Alina elena tudose Alina elena tudose Buna seara,poate lua tatăl indemnizația crestere copil daca deține O întreprindere individuală și a realizat venituri impozabile in ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului danyela_ng danyela_ng Buna ziua! Sunt angajata la o firma din iunie 2015 (cu un salariu brut de 1231) iar in prezent sunt insarcinata in 4 luni.Daca imi dau demisia in luna ... (vezi toată discuția)