Buna ziua. Numele meu este Man Marcel si v-as fi recunoscator daca ati putea sa imi raspundeti la cateva intrebari.
Am fost citat in calitate de invinuit pentru savarsirea infractiunii de Evaziune Fiscala art. 6 Leg. 241/2005. Daca am cesionat Activul si Pasivul societatii ce o aveam unei terte, pot fi tras la raspundere pentru neplata obligatiilor la sursa? In perioada in care am fost administrator daca nu am avut control fiscal si nu am fost somat cum ca societatea are datorii la bugetul de stat. Infractiunea de Evaziune Fiscala pentru neplata obligatiilor la sursa a fost constatata in urma unui control fiscal facut in prezenta actualului Administrator.
Ce am de facut?:sorry:
Cesionarea partilor am inregistrat-o dar cu platile la zi nu ma prea pot lauda. dar exista posibilitatea de a-mi plati partea ce imi revene mie pe perioada cat am fost administrator iar partea ce revine actualului administrator sa o plateasca el?
Dupa cesiune
liliganea
Buna ziua, daca se poate un raspus v-as fi recunoscatoare. Am cesionat partile sociale ale societatii in luna aprilie anul curent. Societatea avea datorii ... (vezi toată discuția)