CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

sercy 
	    	Utilizator

sercy 
	    	Utilizator	    

sercy 
	    	Utilizator

sercy 
	    	Utilizator	    

sercy 
	    	Utilizator

sercy 
	    	Utilizator	    

ionuts1982	                   

as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
	                    ionuts1982	                   

as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)

csikimonica	                   

Buna ziua.
Sotul meu a fost oprit la un control de rutina, aproape de casa, in jurul orei 23.20 pe data de 28.01.2016, cu o alcoolemie de 1,03 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)
	                    csikimonica	                   

Buna ziua.
Sotul meu a fost oprit la un control de rutina, aproape de casa, in jurul orei 23.20 pe data de 28.01.2016, cu o alcoolemie de 1,03 la mie in aerul ... (vezi toată discuția)

costincoman	                   

Salut, imi permit sa postez aici acest subiect.
Eu am fost prins cu 0,41 mg/l in aerul expirat (la ora 00:10), iar la INML am avut 1.0 mie (ora 00:40 - la ... (vezi toată discuția)
	                    costincoman	                   

Salut, imi permit sa postez aici acest subiect.
Eu am fost prins cu 0,41 mg/l in aerul expirat (la ora 00:10), iar la INML am avut 1.0 mie (ora 00:40 - la ... (vezi toată discuția)