avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua . In urma unei hotarari judecatoresti definitiva una din parti trebuie sa-mi platesca cheltuieli de judecata . Cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia banilor ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:50, 11 Martie 2018
Trimiteti o notificare prin care solicitati debitorului plata voluntara a sumelor respective sau va puteti adresa direct unui executor judecatoresc pt e xecutare silita prin poprire,bunuri mobile etc.
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Daca nu plateste de buna voie, luati o copie dupa hotarare cu mentiunea"definitiva"si puneti-o in executare prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

6 ani!!!dosar penal,ucidere din culpa siminuk siminuk buna ziua,acum 6 tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier si a murit(tatl meu era pieton si a fost lovit de un tir).Dupa ani de procese s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca boccca boccca am o hotarare judecatoreasca prin care fostul angajator trebuie sa-mi plateasca drepturile salariale neacordate (definitiva si executorie, cu drept de recurs, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata... lia19. lia19. Prin sentinta data de Inalta Curte de Justitie si Casatie s-a dat castig de cauza unui salariat ...iar partea reclamanta a fost obligata la cheltuieli de ... (vezi toată discuția)