avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Contabil vs economist
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Contabil vs economist

Care este deosebirea intre cele doua functii in ceea ce priveste atributiile ?
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:51, 1 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atributiile functiei sunt stabilite in fisa postului iar pentru ocuparea unui post trebuie anumite conditii.

Economistul este absolvent al unei facultati iar contabil poate fi si un absolvent cu studii medii daca angajatorul nu cere studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua !In urmă cu două zile am primit un act adiţional spre semnare prin care mi se modifică functia,din contabil în funcţionar economic,pe motiv că ... (vezi toată discuția)