avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este normal sa ți se întocmească 3 procese verbale ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este normal sa ți se întocmească 3 procese verbale odată?

Am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 92 km aparatul radar aflanduse in mișcare ( nu am fost oprit) dupa 3km acelaș echipaj susține că am depășit intr.o altă localitate linia continuă (nu am fost oprit) si tot acelaș echipaj mă surprins cu aparatul radar intr.o altă localitate cu viteza de 127 km aflanduse in spatele meu iar dupa aproximativ 1 km am fost oprit. Am primit 3 procese verbale 3600 lei amenda si permisul suspendat pe 90 zile
Este normal ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:39, 11 Martie 2018
Buna seara,
Atacati cele 3 procese verbale in instanta avand in vedere prevedeile art. 20 alin 1 din OG 2/2001.
Pentru restu luati legatura cu un avocat care sa va ajute pentru fiecare contraventie in parte in functie de cele declarate de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie depasire viteza mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in contestarea unui proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei. In data de 10.07 ac sunt oprit ... (vezi toată discuția)
Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)