avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... anexa la FIAM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

anexa la FIAM

daca perioada de incapacitate se termina inainte de inaintarea fiam-ului,cum anuntam ITM-ul?putem trimite o anexa inaintea unui document la care se refera anexa sau anuntam itm-ul printr-o adresa ?
multumesc !!
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 19:56, 13 Martie 2018
In FIAM se completeaza perioada de incapacitate inregistrata (in cazul de fata, terminata la data intocmirii documentului) si apoi se transmite documentul spre viza la ITM.
Se completeaza modelul Anexei la FIAM pentru înregistrarea finalizarii incapacităţii temporare de munca, prevăzut în anexa nr. 2. din ORDIN nr. 3/2007 privind aprobarea Formularului pentru înregistrarea accidentului de munca – FIAM.

Anexa la FIAM se completează şi se transmite inspectoratului teritorial de munca la care s-a înregistrat accidentul de munca, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la finalizarea incapacităţii temporare de munca a persoanei accidentate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa fiam costy0866 costy0866 Buna ziua . A fost un accident de munca acum ceva timp la intreprinderea unde lucrez . Acum persoanei i s-a terminat incapacitatea temporara de munca si ... (vezi toată discuția)
Fiam floriontehnic floriontehnic -accident de munca, dosar avizat de ITM, incapacitatea nu este finalizata (ca titlu informativ, itm va fi de cel putin 3 luni). Mai trimit la ITM anexa la ... (vezi toată discuția)