avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare

am amanat pentru urmatorul termen pentru lipsa de aparare. La urmatorul termen se mai poate depune intampinarea in timpul sedintei de judecata sau trebuia depusa cu 5 zile inainte?
Cel mai recent răspuns: carmen.paun , utilizator 15:17, 1 Martie 2006
e discutabil, depinde de judecator. Opinia majoritara insa este ca trebuie depusa cu 5 zile inainte.
se poate depune la termenul de judecata fara nici o problema
Depuneti la termen.
Depinde de natura litigiului. Spre exemplu, daca este o somatie de plata, se poate depune in sedinta. In principiu, intampinarea se depune cu 5 zile inainte de termen (prima zi de infatisare). Altfel, intervin sanctiunile prevazute de art. 103 C.proc.civ. Atentie, este vorba de 5 zile libere!!!. Pentru orice alte informatii, ne puteti contacta oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preintampinare puppe2 puppe2 Prin preintampinare se presupune ca procesul propriu zis se poate opri inainte de a incepe, daca se depun acte care sa demonstreze nevinovatia si judecatorul ... (vezi toată discuția)
Care pot fi consecintele nedepunerii intampinarii? SashaRo SashaRo In iunie 2007 am cumparat un apartament. in momentul cumpararii pe extrasul de carte funciara scria ca este grevat de sarcini. Aproape 2 ani mai tarziu, am ... (vezi toată discuția)
Intimpinarea este obligatorie in litigiile de munca ? stefan1974 stefan1974 La primul termen paratul nu s-a prezentat si nu a fost asistat , nu a depus acte , iar instanta a solicitat probe , nu s-a zis nimic de lipsa intimpinarii ... (vezi toată discuția)