avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensii

Bună ziua! Vă rog frumos dacă știe cineva care sunt formulele cu care se fac simulări la CASA NAȚIONALĂ DE PENSII pe noua Lege a pensiilor în anul 2018. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 14 Martie 2018
Pana la publicarea noii legi a pensiilor in MO, putem discuta doar de speculatii.
Nu CNPP face astfel de simulari . ci la Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi fi ‘la mâna” vechii legi a pensiilor? CYBORG CYBORG Buna ziua! suntem in 15 ianuarie 2018. Pe 9 iulie 2018 implinesc 64 de ani. Voi iesi la pensie in 2019(din cate m-am interesat) Imi voi depune dosarul ... (vezi toată discuția)
Art. 190 >> lege 263/2010 Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati ! Va rog sa-mi spuneti : -cui se subordoneaza Casa Nationala de Pensii Publice ( CNPP ) ? -CNPP are personalitate ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pentru lucru in acord global urbanonly urbanonly as vrea sa aflu cum poate sa stie functionarul de la casa de pensii ca eu am lucrat 14 ani in acord global in proiectare pentru a-mi recalcula pensia conform ... (vezi toată discuția)