avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumpărare apartament de serviciu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumpărare apartament de serviciu

Bună ziua. Aș dori să vă întreb dacă este posibilă achiziționarea unui apartament, proprietatea unei Bisericii, vândut de un preot. Poate apărea vreun impediment în cursul obținerii creditului „Prima Casă” ? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:53, 17 Martie 2018
Ce rol are preotul aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș dori să vă întreb dacă pot cumpăra un loc ... Ioana A. Ioana A. Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă pot cumpăra un loc de veci în București, să fiu înmormântată aici și slujba de înmormântare să fie ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie plata anuală către biserică? Violeta Pop Violeta Pop Bună ziua, mă numesc Violeta și doresc să știu exact dacă este obligatorie plata anuală către biserică. Dacă este obligatorie precum impozitul și ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii deli_andra76 deli_andra76 Buna ziua!Imi spuneti daca se poate incheia un contract de prestari servicii pentru un preot care ar dori sa presteze activitate religioasa intr-un spital? (vezi toată discuția)