avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Administrator cu CIM - indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Administrator cu CIM - indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am doua intrebari:

- sunt administrator la un SRL si asociat unic si am in derulare un CIM pe functia de administrator societate comerciala (deci nu sunt remunerata prin vreo prevedere din statut, ci prin CIM). Doresc sa stiu daca in aceste conditii, in viitor pot beneficia de indemnizatia si concediul de crestere a copilului, FARA sa numesc un alt administrator al societatii. Daca nu este posibil, as vrea sa stiu care este motivul. Din cauza ca CIM-ul administratorului este suspendat pe perioada concediului, trebuie numit un alt administrator?

- varianta de a-mi modifica functia actuala din administrator societate comericala, in director general, ar putea fi o solutie pentru a putea ramane administrator (neremunerat) in statut si in perioada concediului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 15 Martie 2018
In actul constitutiv sunteti trecut administrator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte munca administrator? anthonia anthonia pana nu demult se spunea ca un srl cu doi asociati,doar unul poate fi angajat cu carte de munca,mai nou se vehiculeaza ca pot fi amandoi angajati ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)
Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)