avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare

Cum pot intabula o constructie care acum 21 de ani a fost construita, avand autorizatie de construire provizorie, pe un teren inchiriat,acum terenul este proprietatea noastra, la intabulare a fost inscris doar terenul, pentru constructie a fost data respingere pe motiv autorizatie provizorie,ce solutie pot avea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:19, 16 Martie 2018
Obțineți o autorizație acum, faceți recepția în 2 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare garaj fara autorizatie de constructie MarDan78 MarDan78 Buna ziua. Am un garaj construit din 1995 care nu are autorizatie de constructie si vreau sa-l intabulez. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)