avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Situatie speciala cetateni sirieni?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Situatie speciala cetateni sirieni?

Buna ziua.
In cazul unui cetatean sirian cu viza de scurta sedere, care doreste obtinerea unei vize de lunga sedere (pt studii, mai exact), exista cumva exceptie de la regula potrivit careia cetateanul tb sa se intoarca in tara natala pentru a reintra cu viza de lunga sedere?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatea strain non-ue silent_scream silent_scream Buna Ziua Ma voi casatorii in curand cu un cetatean strain si as dorii sa stiu exact ce acte am nevoie, si unde trebuie depuse/solicitate aceastea? Am ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)