avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea am platit in 2017 si 2018 locul de parcare si nu pot ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

am platit in 2017 si 2018 locul de parcare si nu pot sa-l folosesc

locuiesc in str Alunisului nr 3, vis-a-vis de Oraselul copiilor, iar proiectul realizat de primarie, din pacate cu parcare privata, mi-a distrus locul de parcare. Cum fac plangerea si unde.
Cel mai recent răspuns: dusena , utilizator 15:45, 16 Martie 2018
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie care se ocupa de gestionarea si incheierea contractelor de concesiune locuri de parcare
Buna ziua,

Va multumesc frumos pentru raspuns. Contra cost, va rog sa ma ajutati sa formulez sesizarea. Locuiesc pe aceasta strada din 1 octombrie 1988, si n-as vrea ca niste baieti destepti, care vor cu orice pret sa scoata bani si din piatra, sa-mi calce in picioare dreptul la proprietate(concesiune). Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ocupat abuziv alexciuta alexciuta Buna ziuă, As dori sa stiu următoarele informații. Sunt din Timișoara și locuiesc intr-un bloc mai nou construit, dar care nu are prevazute locuri ... (vezi toată discuția)
Parcare handicap in strada?este legal? Catalina Ciobanu Catalina Ciobanu Buna ziua, sunt din Bacau ,locuiesc la ANL. Am o vecina care are un copil cu dizabilitati si a facut loc parcare handicap in strada la intrarea din aleea ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe un drum public. CatalinRus CatalinRus Buna ziua, am si eu o intrebare si as avea nevoie de ajutor specializat. Eu locuiesc pe o straduta pe care sunt maxim 10 case. E un drum de piatra destul de ... (vezi toată discuția)