avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna seara. Nu stiu daca este cazul sa-mi fac probleme: am depus la ANAF, la inceputul lui ianuarie, documentatia necesara recuperarii taxei auto platita in 2008. Pana in prezent nu am primit niciun raspuns. Este posibil ca, in cazul in care documentatia nu este completa, sa fiu lasat "in ceata" de catre cei de la ANAF, tocmai ca sa treaca termenul limita de august 2018? Sau ma cam grabesc?
Cel mai recent răspuns: Adi Lungu , utilizator 11:25, 17 Martie 2018
Va grabiti putin....
Multumesc, m-am mai linistit, putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 2012 cafea1 cafea1 Buna. Are cineva jurisprudenta pentru recuperarea integrala a taxei de prima inmatriculare in baza legii 9/2012? Am auzit ca se poate prin instanta, insa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Actiune recuperare taxa auto, cerere anulata-reexaminare admisa-formare alt dosar-prescrierea actiunii MihaiEduard MihaiEduard Buna ziua, am formulat actiune impotriva AFM Bucuresti si Anaf in vederea recuperarii taxei auto in decembrie anul 2013. Taxa a fost platita in 2008. Intrucat ... (vezi toată discuția)