avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incompatibilitate

Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca la Asociatia de proprietari sotul doamnei care face contabilitate si caserie poate sa fie presedintele aceleasi asociatii, iar sotul doamnei cenzor poate sa fie in comitet? Nu se aplica si aicea si legea 161/2003 prin care se interzice raportul de subordonare directa intre soti /rude de gr I? O alta intrebare ar fi urmatoarea: conform legii 230/2007 sedinta adunarii generale trebuie adusa la cunostinta cu 7 zile inainte? nu . Daca prima sedinta nu a fost statutara urmatoarea nu trebuie instiintata tot in 7 zile ? poate sa fie urmatoarea zi ? multumesc .
Cel mai recent răspuns: 30 LAURA , utilizator 20:41, 18 Martie 2018
Da, este adevarat ca sotii nu sunt rude.
Avand in vedere ca cenzorul verifica legalitatea deciziilor comitetului executiv si nu ale unui membru din Cex se poate lua in considerare ca nu exista o problema de incompatibilitate ci cel mult una de moralitate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu presedintete asociatiei cristianZ cristianZ Buna ziua, Sunt reprezentantul dezvoltatorului unui proiect imobiliar , am ajutat la constituirea asociatiei de poprietari si acum ne confruntam cu o problema ... (vezi toată discuția)
Cenzor cu un parinte in comitetul executiv chipurici chipurici buna seara, cum trebuie procedat in cazul in care unicul cenzor al asociatiei de proprietari are unul dintre parinti in comitetul executiv, stiind ca in ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)