avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... coducere fara permis 2018
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

coducere fara permis 2018

buna ziua ,am si eu nevoie de ajutor , sau de o informatie , am fost oprit de catre polita rutiera la mine pe strada ,ducandu-ma pana la magazin, care era situat la 200-250 metri distanta de casa in comuna pantelimon , si am luat masina in ideea sa o misc putin fiind masina personala avand toate actele in regula si sa intamplat inevitabilul . Neavand permis de conducere, am fost verificat cu alcool-test si aveam 0,49 in aerul expirat,apoi am fost dus la spital pentru probe de sange , fiind si in scoala de soferi , urmand sa dau peste o saptamana proba teoretica, . Ce ar trebui sa fac in acest caz va rog frumos ajutati-ma .
Din cate inteleg vi s-au retinut 2 infractiuni savarsite in concurs.
Probabil veti fi trimis in judecata si condamnat. Permisul o sa il obtineti dupa ce va reabilitati, asta presupune o perioada de minim 5 ani de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,7,35 melisa24 melisa24 sotul meu,a fost oprit de politei,la proba etilotest a avut 0.7 alcoolemie ,a fost dus la spital ,i sau mai luat doua probe de singe,nu au venit probele de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac in cazul meu? Martian Danila Martian Danila Am fost oprit cu masina si efectuat test alcolico eram pozitiv cu o alcolemia de 1,03 ,dupa care am fost dus la spital si mi sa preluat sange ,nu stiu nimic ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan. ce pot face? Sorin001 Sorin001 Va salut, am si eu o intrebare despre o problema foarte grava, am fost oprit de un agent de politie la nici 300m de casa, pe strada mea slab circulata. Mi ... (vezi toată discuția)