buna ziua ,am si eu nevoie de ajutor , sau de o informatie , am fost oprit de catre polita rutiera la mine pe strada ,ducandu-ma pana la magazin, care era situat la 200-250 metri distanta de casa in comuna pantelimon , si am luat masina in ideea sa o misc putin fiind masina personala avand toate actele in regula si sa intamplat inevitabilul . Neavand permis de conducere, am fost verificat cu alcool-test si aveam 0,49 in aerul expirat,apoi am fost dus la spital pentru probe de sange , fiind si in scoala de soferi , urmand sa dau peste o saptamana proba teoretica, . Ce ar trebui sa fac in acest caz va rog frumos ajutati-ma .
Din cate inteleg vi s-au retinut 2 infractiuni savarsite in concurs.
Probabil veti fi trimis in judecata si condamnat. Permisul o sa il obtineti dupa ce va reabilitati, asta presupune o perioada de minim 5 ani de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Alcoolemie 0,7,35
melisa24
sotul meu,a fost oprit de politei,la proba etilotest a avut 0.7 alcoolemie ,a fost dus la spital ,i sau mai luat doua probe de singe,nu au venit probele de ... (vezi toată discuția)