avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de închiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de închiriere

Bună ziua! Am un contract de închiriere în val de 2400 lei lunar Întrebarea mea este ce impozit am de plata? Menționez ca nu lucrez, deci sunt casnica de 2ani Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:09, 20 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul de 10% se va aplica pe 60% din valoara totala anuala a chiriei. Si in afara acestui impozit pe venit, daca acea parte anuala de 60% este peste 22800 lei, veti plati si contributiile sociale. Veti depune la finante acea declaratie unica despre care se vorbeste zilele astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere apartament persoana fizica maria uruc maria uruc Vă rog să-mi spuneți ce declarație se depune pentru închirierea unui apartament persoana fizica și cum se calculează venitul din chirie și taxele ... (vezi toată discuția)
Venit chirii Malaforte01 Malaforte01 Bună ziua. Începând cu 1 aprilie, am închiriat o proprietate, cu suma de 280 euro, lunar. Întrebare : Ce impozit pe venit plătesc la această sumă ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirie furtunaoana furtunaoana Buna seara,va rog sa ma lamuriti cat este impozitul pentru o chirie de 900 lei lunar?Si daca se poate plati trimestrial sau lunar e obligatoriu?Multumesc ... (vezi toată discuția)