avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand curge perioada de suspendare a dreptului de a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand curge perioada de suspendare a dreptului de a conduce

In data de 26.07.2017 am primit decizia definitiva de la Judecatorie : amanarea aplicarii pedepsei pe un timp de supraveghere de 2 ani de zile + interzicerea dreptului de a conduce pe aceeasi perioada. Am facut apel doar pentru litera G, adica doar pentru a inlatura masura complementara de a nu conduce iar Curtea de Apel Bucuresti, in data de 28.09 a pronuntat decizia : Admite apelul declarat. Desfiinteaza in parte sentinta atacata si in fond, rejudecand : Reduce durata interdictiei inculpatului de a nu conduce la 1 an. Intrebarea este de cand incepe aceasta perioada de un an, de la data deciziei primei instante sau de la data deciziei instantei superioare, Curtea de Apel Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 18:13, 20 Martie 2018
Efectele deciziei penale curg de la data ramanerii definitive, adica de la data pronuntarii deciziei Curtii de Apel! [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre la apel Coty91 Coty91 Buna ziua , am primit aceasta hotărâre la apel va rog sa imi Spune-ți ce trebuie sa fac ma departe pentru a mi recupera permisul : a estimata: ... (vezi toată discuția)
alcoolemie la volan-decizie pronuntata de instanta de apel- interpretare tirist tirist Ora estimata: 10:00 Complet: CAJ3 Tip solutie: fără casare Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces in instanta pentru conducerea unui ... Catalin9525 Catalin9525 Buna ziua! Am avut un proces in instanta pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcolului,fapta sa intamplat acum aprox 3,5ani.Tribunalul a dat sentinta ... (vezi toată discuția)