avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala nedepusa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala nedepusa

daca plangerea penala intr-un caz de accident rutier cu vatamarea (usoara)a unui pieton nu a fost depusa in termen de 60 de zile de la producerea evenimentului, mai poate fi vorba de raspunderea penala a faptashului? la dosar exista certificatul de la iml cu 30-40 zile ingrijiri (shpaguite...)
accidentul a avut loc in august, pe mine m-au chemat la penale in decembrie, iar dosarul mi s-a parut incomplet (fara plangere).
va rog sa-mi dati un raspuns...
Cel mai recent răspuns: talida , utilizator 06:54, 1 Martie 2006
daca te-au chemat la sectia de politie inseamna ca exista un dosar.
si figurezi ca faptuitor. mergi si verifica dosarul. in functie de ingrijirile medicale isi dau seama si politisti de finalitatea dosarului.
sfat ar trebui sa mergi la sectie pentru ca se fac probe in defavoarea ta.
oricum pentru un raspuns sigur trebuie mai multe amanunte.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2006
talida, utilizator
scuze, am crezut ce esti pietonul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)