avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog care sunt normele dupa care se intocmeste fisa postului la angajati(bugetari), cei care au venit in control au spus ca fisa postului se face in fiecare an.

- in fisa postului se trece codul COR?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: lyly64 , utilizator 21:13, 21 Martie 2018
HG nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare stabileste modelul fisei de post pentru functionarii publici .
[ link extern ]

Totusi la nivelul institutie dvs., trebuie sa existe o Procedura de stabilire a modului de elaborare, actualizare şi aprobare a fişelor de post la nivelul compartimentelor din cadrul institutiei.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumeasc frumos, dar suntem personal contractual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului utiliyator utiliyator In luna ianuarie 2010 fisele posturilor vor fi actualizate. Care este timpul legal maxim pe care un functionar il are la dispozitie pentru a contesta fisa ... (vezi toată discuția)
Personalul serviciului public al uniui apl tothbirtan tothbirtan În cazul înfiinţării unui nou serviciu public de către o autoritate a administraţiei publice locale ce prevederi legale reglementează angajarea de ... (vezi toată discuția)
Fisa post personal contractual institutie publica lucretia voinea lucretia voinea Care este actul normativ care stabileste forma si fondul in care se elaboreaza fisa postului pentru personalul contractual din cadrul institutiilor publice? ... (vezi toată discuția)