avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ascultarile telefoanelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ascultarile telefoanelor

Ascultarile telefoanelor, pot fi probe in stabilirea unei probe ca o operatiune de achizitionare a unui material, este nereala?
Societatea are factura de la furnizor, cu toate elementele prevazute de art. 155 din codul fiscal, a intocmit NIR pentru materialul facturat, a dat materialul in consum pe baza de bon de consum.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:22, 21 Martie 2018
Constituie mijloc de proba.
Daca rezulta clar fictiunea operatiunii nu prea mai aveti cum sa va aparati la un mod serios...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realitatea unei tranzactii comerciale grigore.damianov grigore.damianov O societate comerciala este acuzata de evaziune fiscala. Prin ce documente se poate dovedi ca o operatiune comerciala este reala, respectiv o cumparare de ... (vezi toată discuția)
Livrare de material considerată fictivă de către parchet. anaf nu a considerat deductibilă cheltuiala cu acel material, luând în considerare raportul procurorului. este corect? grigore.damianov grigore.damianov Parchetul de pe langa tribunal, in urma unor ascultari telefonice, a considerat ca o livrare de material cuprinsa in factura este fictiva. Pentru materialul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)