avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Optiuni de plata pe declaratia 604 pt CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Optiuni de plata pe declaratia 604 pt CASS

Buna ziua. Am o intrebare legata de optiunile de plata pe declaratia 604 p CASS: daca aleg varianta a doua, si anume o plata unica (1330 lei) la momentul depunerii declaratiei, pe ce perioada de timp voi avea calitatea de asigurat? La aceasta intrebare nimeni de la ANAF nu a putut (sau nu a vrut) sa imi dea un raspuns concret.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:47, 22 Martie 2018
Dupa ce ati platit mergeti la casa de sanatate. Eliberarea adeverintei de asigurat de la casa de sanatate se face ca urmare a verificarii calitatii de asigurat pe categorii de asigurati, prin prezentarea de documentele justificative conform legislatiei in vigoare, astfel: PERSOANA FARA VENIT (adeverinta are valabilitate 3 luni).
1.copie dupa Cartea de identitate sau Buletinul de identitate (pagina 2, 3, 4 si mutatia);
2.dovada achitarii contributiei la asigurarile sociale de sanatate la zi.
Va rog sa cititi la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplata CristineO CristineO Soacra mea nu are pensie, a lucrat 5 ani, socrul meu este singurul care are pensie, si soacra mea este coasigurat, intrebarea mea este cei 5, 5% de unde se ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Fratele poate fi coasigurat la sanatate? tanase_mara tanase_mara Il pot trece pe fratele meu pe asigurarea mea medicala daca nu are venit? (vezi toată discuția)