avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum anulez un transfer bancar daca l-am greșit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum anulez un transfer bancar daca l-am greșit folosind home banking

Am făcut un transfer și am greșit destinatarul, pot anula acest transfer, transferul e făcut de 100 de ore, se poate anula transferul?
Cel mai recent răspuns: Alina Cozma - Evaluator ANEVAR , Evaluator 13:21, 27 Martie 2018
Va puteti adresa bancii pt aceasta operatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)
Am ales gresit metoda de incasare la un bon fiscal - cum corectez? ririana ririana Buna ziua, Am vrut sa scot un bon fiscal si , din graba, in loc sa apas pe TOTAL care inseamna primirea banilor in numerar, am apasat alta tasta care ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)