Bogdan Costache 
	    	Avocat

Bogdan Costache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 mihaela70	                   

buna seara .as dorii sa-mi spuneti daca fratele a decedat si nu are copii , sotia lui poate sa deschida o succesiune dupa bunica fratelui , are vocatie ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela70	                   

buna seara .as dorii sa-mi spuneti daca fratele a decedat si nu are copii , sotia lui poate sa deschida o succesiune dupa bunica fratelui , are vocatie ... (vezi toată discuția)

giovi_mik	                   

buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)
	                    giovi_mik	                   

buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)

Vio 66	                   

Buna seara,
Am nevoie de parerea unei persoane juridice. In legatura cu o mostenire.
Noi am fost trei frati,doi din prima casatorie si al treilea din a doua ... (vezi toată discuția)
	                    Vio 66	                   

Buna seara,
Am nevoie de parerea unei persoane juridice. In legatura cu o mostenire.
Noi am fost trei frati,doi din prima casatorie si al treilea din a doua ... (vezi toată discuția)