avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Se poate pune schestru pe un apartement chiar daca acesta nu a fost pus garantie la banca? Suma pe care trebuie sa o recupereze banca este de aproximativ 60 000 lei. Ce primeaza ca titlu executor venitul salarial sau imibilul?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Baciu Dorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Baciu Dorin , utilizator 08:57, 27 Martie 2018
Se poate vinde la licitatie imobilul.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Multumesc!
O seara buna!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca achit creditul in totalitate , banca poate anula executarea silita?in cat timp de la incuviintarea executarii silite?
Daca achitati debitul integral - puteti evita executarea imobiliara. Cu cat achitati mai repede, cu atat este mai bine. De preferat sa achitati pana cand se incepe executarea imobiliara si se publica licitatia.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Poate fi scos la licitatie un imobil, simultan, de catre 2 banci? mihai1667 mihai1667 Ma aflu intr-o situatie ff. delicata. Sunt executat silit de catre 2 banci. - Banca X m-a executat ptr 2 contracte de credit, unul ipotecar si altul ... (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)