avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie casa in gradina.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie casa in gradina.

Din cate stiu, un teren poate fi folosit pt constructia unei case, pe langa cei 150 mp, daca are frontul stradal de 12m sau 8m .. .. in functie de caz.

Intrebarea mea ii ...
Daca vreau sa ridic o casa in gradina mai am nevoie de frontul stradal ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:25, 27 Martie 2018
Cum asigurați accesul? Grădina figurează ca teren construibil în PUZ? Etc., etc,...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica maria dinca maria dinca Ma intereseaza sa stiu daca pot cere unui expert judiciar inainte de a incepe un partaj in instanta o expertiza a unui imobil situat in Bucuresti cu o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie pe un teren cu unica deschidere un drum de servitute madalinaiftime madalinaiftime Buna seara, Intrebarea mea ar fi:se poate diviza o gradina a carei parte din spate are iesire pe un drum de servitute?practic terenul ar fi inconjurat din ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)