avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata liftului si gunoiului de catre locatarii de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata liftului si gunoiului de catre locatarii de la parter

Va rog sa ne dati o mana de ajutor intr-o problema: suntem doua chiriase intr-un apartament situat la parterul unui bloc cu 9 etaje. Cheltuielile comune afisate de administrator arata ca noi avem aceleasi cheltuieli comune cu ceilalti, desi nu beneficiem de lift si gunoi ( ghena permanent infundata ). Ce putem face pentru a fi scutite de plata liftului si a gunoiului ( pe care il scoatem personal la un tomberon, afara )?
@ynocenta
Sa ne rezumam , totusi , la esenta juridica a discutiei , nu la aptitudinilor personale , lucru pe care regulamentul de postare il interzice .

multumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
@Presedintele
Nu am capacitatea personala ,nici nu intentionez si de altfel ,ma indoiesc ca exista cineva care sa va poata "lumina " mai ales pe dvs

Am inteles mesajul dvs distinsa Stoica Ioana
ynocentta, utilizator
:offtopic:
@ynocenta
@presedintele
V-as ruga sa nu mai alimentati acest conflict.
Disputele de idei , pe teme propusa , sunt bine venite.

multumesc pentru intelegere.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli aplicabile apartamentelor de la parter cristinamariav cristinamariav Buna ziua, Am un apartament la parterul uni bloc de 8 etaje unde in prezent nu sta nimeni. Acest bloc are lift si pentru etajele superioare tronson de ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de lift ibis ibis Buna ziua Va rog, in limita timpului disponibil, sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari 1. Cum se calculeaza la bloc intretinerea liftului: pe numar de ... (vezi toată discuția)
Legea lifturilor ianniglx ianniglx Cea mai stupida lege din cate exista in romania legea privind lifturile: este normal sa platesti intretinere lift atata vreme cat stai la parter sau demisol ... (vezi toată discuția)