avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului

Ce luam in considerare cand votam, daca votam?
Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva?

Auch! Ah! Barr! Zbarrrrr! :spam:
Ce bine ar fi daca cei ca @ricu ar putea incerca doar pe pielea proprie solutii cu iz bashescian. Incep sa simt ca-mi cresc pene pe spate – mai ramane sa-mi spuna vreun pedelist ca-s papagal.
PDL = picioare de lacomi, din punctul meu de vedere.
Simpatizez cu liberalii – de fapt, cu cei pe care-i vad pe ici-colo azi-maine si poimaine? Nu cred… La doctrina ma refer, dar cu aceasta nu pot simpatiza… Poate de la aceasta simpatie incep sa-mi creasca PeNeLe pe spate?!

Doctrinele nu sunt tocmai utopice, dar modul in care sunt “aplicate” si oamenii care le prezinta… Din toate cate sunt am putea scoate una buna – dar cum s-ar mai imparti atunci tortul?

Daca ar fi sa merg la vot in interes personal as prefera sa casc ochii catre luminita de la capatul tunelului si sa-mi dau seama ca – evident! – e trenul.

Si de data aceasta, motivul pt care merg la vot este inclus la categoria “altceva”: merg pentru ca nu mai vreau sa aud glasul galgait al pres-lui in functie (motivez doar astfel pt ca, altfel, as incalca limitele bunului simt, nu doar regulamentul forumului).
Hai sa incercam sa nu intram in atmosfera campaniei :hammer:ca sa ne pastam luciditatea:spam:
Si eu sunt antib dar nu inseamna ca nu trebuie sa ascult si argumentele adversarului:closedtopic::worthy::rtfm::closedtopic:
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2009
marius cioca, utilizator
TREBUIE SA FIU SINCER am votat dupa toate criteriile la inceput de "democratie"am plecat de acasa cu o ideie de vot si pana la urma datorita cozii imense am sfarsit in a vota contrariu ideii ,dupa am votat si cu discursul nationalist asta tinand cont ca locuiam la granita ,am mai votat cu cei care zambeau mai frumos,cu cei care aveau atatea studii cati ani aveam eu,am votat in interes propiu,am votat cu cei care stiam dinainte ca nu vor face nimic,am votat cu cei care am promis mai mult gandinduma ca pana la urma va face putin din ce promisese,SI AM AMI VOTAT CU GEOANA PENTRU -CA LA MILANO IN ITALIA A DECLARAT CA VA DA 25000EURO fiecarui fiu al Romaniei care se va intoarce acasa.nu sant sigur acum cu cine sa votez dar voi vota sigur.
Pentru ca nu sunteti hotarat si sigur cu cine sa votati, va sugerez sa votati cu Crin Antonescu pentru ca:
- e liberal si nu a tradat liberalismul ca altii care au fost traseisti politici
- se poate intelege cu reprezentantii altor partide pentru a da un guvern stabil
- dand un vot pentru Antonescu va asigurati ca este un vot impotriva lui Basescu
- nu a promis ca va curge miere si lapte
- sustine masuri de eficienta economica si economie de piata combinate cu protectia sociala
- etc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
Adriantot, moderator
adriantot a scris:

Pentru ca nu sunteti hotarat si sigur cu cine sa votati, va sugerez sa votati cu Crin Antonescu
Desigur ami vedem pe parcurs,este mult adevar in afirmatiile dv..Da am votat inpotriva unuia si dupa acea m-am pricopsit cu JUCATORUL .vreau sa dau votul pentru persoana care merita.orice sfat este bine venit.

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)