avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Declarație fiscala.
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Declarație fiscala.

Bună ziua! Locuiesc în Italia de 14 ani si am rezidenta.Am un apartament propietate în România și plătesc impozit la stat.Din luna februarie a acestui an am un contract de munca pe teritoriul Italian. Trebuie să mai întocmesc acea cerere de declarație fiscala?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:10, 28 Martie 2018
Buna ziua,
Trebuie sa depuneti declaratia de rezidenta fiscala. Aveti detalii in acest articol.
www.avocatnet.ro/articol_464...
Cred că nu am specificat mai amanuntit.In România vin doar în vizita de 2 ori pe an și stau 3-4 zile,în rest locuiesc tot anul în Italia.
E valabil raspunsul meu. Am inteles ca locuiti in Italia, drept pentru care, daca obtineti venituri pe teritoriul Italiei va trebui sa depuneti la ANAF formularul de stabilire a rezidentei fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pentru romanii din italia Cristina L Cristina L Buna ziua.Eu si sotul meu locuim si muncim in Italia.Aud vorbindu-se tot mai des ca se vor pune taxe per veniturile castigate in Italia,dar nu am inteles prea ... (vezi toată discuția)
Lucrez in italia ca si dipendente - unde si ce trebuie sa platesc? stefovy stefovy Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - pana in sept 2015 am locuit in Bucuresti si lucrat doar in Ro ca si angajat al unei multinationale - ... (vezi toată discuția)
Rezident in italia roxyand roxyand locuiesc initalia de ceva timp dar revin foarte des si in romania problema mea este ca mi se tot cere acest act de rezidenta in italia ni pot sa-miiau nici ... (vezi toată discuția)