avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Din nou despre Statutul consilierilor juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Din nou despre Statutul consilierilor juridici

Doresc si eu adresa Colegiului Consilerilor Juridici din Bucuresti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 7 Septembrie 2004
Quote:

On 2004-08-05 17:53, Anonymous wrote:
Doresc si eu adresa Colegiului Consilerilor Juridici din Bucuresti.
Multumesc.


Adresa CCJ BUCURESTI este Bld. Regina Maria nr.64, sector 4.
O sa-ti dau si nr. de telefon: 336.06.68/69/70

Elena
Buna ziua!
Cine ma poate ajuta cu legea noua privind consilierii juridici publicata in 28.07.?
Daca ma poate ajuta cineva va rog sa mi-o transmiteti la adresa de email cristinafeb@hotmail.com
Va multumesc
Spune bine colegul studiati fratilor si o sa gasiti raspunsuri . Ca toate profesiile si cea de csjr are nevoie de o lege noua , un statut si o asociatia care tre sa apere interesele . Voi daca vreti sa mai functionati dupa o lege COMUNISTA ramaneti COMUNISTI si asa veti sfarsi . Nu fiti indiferenti , mai bine v-ati implica sa gasiti solutii nu sa criticati pe cei care se straduiesc . Ca voi cei care nu credeti in nimic au fost multi in istorie , si au sfarsit prin a fi huliti de urmasii lor .
Hai sa punem umarul si sa avem o profesie demna si sa ne comportam ca niste oameni care vor sa faca ceva in viata .
Hai sa nu mai gasim in cei ce incearca sa fac ceva niste hoti si doritori de castiguri . Investiti nu este Caritas este poate viitorul vostru profesional . Felicitari celor din Iasi care s-au mobilizat si stiu ceea ce vor .
Felicitari si celor din Timisoara care din nou,ca in mai toate situatiile ,sunt cu un pas inaintea tuturor.
Un consilier timisorean.
In primul rind vreau sa va salut pe toti si sa-i rugam pe avocati sa ne gazduiasca mesajele pina ce situl ccj ne va da posibilitatea sa folosim forumul nostru. In ceea ce priveste taxele trebuie sa stiti ca ele sunt mult mai mici decit cele datorate catre barouri de catre avocati iar recunoasterea profesionala de care se bucura acum cons jur este un pas inainte zic eu. Referitor la statutul de profesie liberala,adica la posibilitatea ca unul sau mai multi cons sa-si infiinteze propria societate de asistenta si repr jur.,din lege si statut ar reiesi ca este permis acest lucru dar din cite stiu eu Registrul Comertului refuza deocamdata sa inregistreze astfel de societati.Cine stie mai multe il rog sa completeze.Succes.

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)
Indrumatori stagiu consilieri juridici Iulian81 Iulian81 De unde sa-si gaseasca consilierii stagiari indrumatori si mai ales cum sa respecte Statutul profesiei de avocat daca ei sunt cam cu totul alt ceva... ? Adica ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in colegiul consilierilor juridici----obligatoriu? alicia alicia Sunt consilier juridic incadrat la o firma"X" cu contract de munca cu timp partial/2ore....pe langa job-ul asta mai am unul pe un cu totul alt domeniu cu 8 ... (vezi toată discuția)