avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Din nou despre Statutul consilierilor juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Din nou despre Statutul consilierilor juridici

Doresc si eu adresa Colegiului Consilerilor Juridici din Bucuresti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 7 Septembrie 2004
Salut!
daca stie cineva va rog raspundeti ce-i cu stagiarii? cine stabileste indrumatorul? esti obligat sa lucrezi cu/langa el?
Eu, personal ma simt putin limitata de acest statut.
Multumesc
pentru anonimul care nu stie ca www.ccj.ro are si forum pentru consilieri il informez ca exista acest forum si nu este neaparat nevoie sa foloseasca forumul avocatilor
pe linga forumul existent aici pe avocat net, mai exista si
Lista Romana a Consilierilor Juridici [Lircons]
la groups.yahoo.com/group/lircons

Mai mult, exista o organizatie profesionala care se numeste Forumul Electronic al Consilierilor Juridici in care va puteti inscrie electronic, de oriunde din tara. Forumul este total transparent: deciziile se iau on-line.
Taxele sunt modice:100.000 lei taxa de inscriere care este si contributia anuala.Aceasta asociatie va fi afiliata la organizatiile internationale de profil si este preocupata de serviciile pe care le poate oferi membrilor sai in schimbul cotizatiei.

Pentru detalii, puteti scrie la e_fcons@yahoo.co.uk
sau efcons-owner@yahoogroups.com

Toate bune,
Dan STOICA, LL.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)
Indrumatori stagiu consilieri juridici Iulian81 Iulian81 De unde sa-si gaseasca consilierii stagiari indrumatori si mai ales cum sa respecte Statutul profesiei de avocat daca ei sunt cam cu totul alt ceva... ? Adica ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in colegiul consilierilor juridici----obligatoriu? alicia alicia Sunt consilier juridic incadrat la o firma"X" cu contract de munca cu timp partial/2ore....pe langa job-ul asta mai am unul pe un cu totul alt domeniu cu 8 ... (vezi toată discuția)