avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie Ebay, plata PayPal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie Ebay, plata PayPal

Buna ziua,

Am intalnit in practica urmatoarea speta, pe care nu pot sa o solutionez.
Un client, neplatitor de TVA, specific activitate vanzare bunuri, achizitioneaza de pe Ebay (furnizorul este din China, Austria insa bunurile pleaca din depozitele Ebay, din Germania prin DHL) . Ebay nu emite nicio factura, singura dovada ca a achizitionat bunul este dovada platii de pe PayPal.
Cum pot inregistra marfurile in contabilitate? Clientul neplatitor de TVA, trebuie sa se inregistreze cu cod special de TVA, se considera achizitie intracomunitara de bunuri sau import?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Babeș Samuel Denis , utilizator 14:42, 7 Iunie 2021
Cum se face dovada plății la posta de pe ebay ?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare roxanag roxanag O firma A (RO)-,inregistrata in scopuri de tva ,achizitioneaza marfuri de la B(GERMANIA,pj inreg.in scopuri de tva,pe care le revinde unei firme C(RO,pj ... (vezi toată discuția)
Tva ioan86 ioan86 O firma din Germania inregistrata in scopuri de TVA achizitioneaza de la un furnizor din China anumite marfuri.Furnizorul din China livreaza marfurile direct ... (vezi toată discuția)
Este livrare intracomunitare de marfuri? faniioan faniioan Intrebarea nr. 1 O societate din Romania importa marfuri din China. Marfurile importate sunt transportate direct in Olanda. Importul in face o firma din ... (vezi toată discuția)