Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 Fotache Andrei 
	    	Utilizator

Fotache Andrei 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			~ final discuție ~
 clau89	                   

Buna seara in primul rand.
Ieri  seara 17 martie 2015, in jurul orei 20, circulam cu autoturismul pe un drum cu sens unic, la un momenta dat am virat dreapta  ... (vezi toată discuția)
	                    clau89	                   

Buna seara in primul rand.
Ieri  seara 17 martie 2015, in jurul orei 20, circulam cu autoturismul pe un drum cu sens unic, la un momenta dat am virat dreapta  ... (vezi toată discuția)

alexadr	                   

Buna ziua/seara!
Am 18 ani si vreau sa expun problema aici in speranta ca pot fi ajutat cu un sfat sincer din partea dvs. Ca sa expun problema pe scurt, dupa ... (vezi toată discuția)
	                    alexadr	                   

Buna ziua/seara!
Am 18 ani si vreau sa expun problema aici in speranta ca pot fi ajutat cu un sfat sincer din partea dvs. Ca sa expun problema pe scurt, dupa ... (vezi toată discuția)

andreiv78	                   

Ca urmare a unui accident rutier, am făcut plângere la poliție, solicitând verificarea imaginilor unei camere de supraveghere, imagini care ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)
	                    andreiv78	                   

Ca urmare a unui accident rutier, am făcut plângere la poliție, solicitând verificarea imaginilor unei camere de supraveghere, imagini care ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)