avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze pt admite in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze pt admite in barou

as dori sa-mi trimite-ti sinteze pentru examenul de intrare in barou. id red_raluca31@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: vio65 , utilizator 10:39, 27 Octombrie 2009
ms diana. niciodata niste sinteze nu sunt suficiente pt a promova un examen. sincer eu invat dupa tratate, insa imi doream sa vad cum sunt redactate sintezele. oricum in 4 ore de exam dai ce ai tu mai bun in cap si cred ca scrii de iasa fum din pix. asa ca....spor la invatat!!!
nici nu stiu ce sa zic,red31!poti sa ai"ceva bun in cap"dar sa nu fie civil si penal.
eu mi-am cumparat cartile pt admitere in avocatura am dat 330 ron ....eu nu nu ma incumet sa iau sinteze de la un tip oarecare , pe care nu-l cunoasc....sa am incredere in el si sa dau 200 de ron si nu sunt actualizate............

te sfatuiesc sa-ti cumperi cartile ca acum sunt reduceri de preturi
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2009
vio65, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 anca_poop anca_poop va rog mult daca se poate sa imi trimita si mie cineva sintezele in format electronic pe adresa anca_poop@yahoo.com. Multumesc si spor la invatat (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)