avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cu martori care nu spun adevarul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu martori care nu spun adevarul

- voi putea recupera ceva din taxa de timbru de la parat ?
- daca paratul inventeaza cu martori falsi ca am avut nu stiu ce bun comun...instanta cum va proceda ?...ma va obliga sa achit valoarea integrala a acelui bun sau jumatate din valoarea acelui bun ?
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 17:44, 26 Octombrie 2009
daca instanta il va obliga la plata cheltuielilor de judecata si cu conditia de a putea fi executat silit, ati putea recupera

legat de martorii mincinosi, le veti putea combate cu orice alte mijloace de proba, iar pe de alta parte, cu siguranta aveti parghii pentru a-i incurca astfel incat instanta sa constate caracterul indoielnic al marturiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

intrebare partaj (bunuri care nu au existat) loanabelciu loanabelciu Daca paratul inventeaza cu martori falsi ca am avut nu stiu ce bun comun...instanta cum va proceda ?...ma va obliga sa achit valoarea integrala a acelui bun ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala declaratie falsa ulises10 ulises10 inainte de terminarea procesului civil, partea reclamanta poate depune o plangere penala (insotita de probe) impotriva partii parate, pentru faptul ca in ... (vezi toată discuția)