avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Meditatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Meditatii

Buna ziua. Vreau sa predau in particular meditatii la limba engleza. Ce proceduri trebuie sa urmez pentru a activa legal ? Mentionez ca am certificat Cambridge. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 2 Aprilie 2018
1. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate

[ link extern ]

2. CAEN - 8560 Activitati de servicii suport pentru invatamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii matematica gavrus gavrus Buna ziua sunt inginer electronist si doresc sa dau meditatii la matematica. De ce acte am nevoie, ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? .Detin si o diploma ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru meditatii stelutanicoleta stelutanicoleta buna ziua. as vrea sa-mi fac PFA pentru meditatii. cat ar ajunge contributiile anuale? nu am mai dat meditatii si nici nu stiu daca voi avea elevi deci nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)