avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariului. Este obligatoriu semnarea statului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariului. Este obligatoriu semnarea statului de plat?

Buna ziua. Lucrez la o firma "start up" acum 6 luni, dar pana acum nu am primit nici un fluturas salariu, si nu am semnat nimic, cand am primit salariu. Primesc salariu in numerar, nu pe card. (Unde am lucrat anterior, fiecare luna am primit fluturasul de salariu, si am semnat statului de plata.)
Asa ceva este normal?
Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
Lewike, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 3 Aprilie 2018
Potrivit art.168 alin.1 C.mun., plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acasav acasa.v acasa.v Buna ziua va rog frumos sa-ma ajutati cu un raspuns la urmatoare intrebare ; -lucrez la o firma de 2 ani nu am semnat niciodata vreun stat de plata,delegatie ... (vezi toată discuția)
Acordarea salariului prin casierie, procedură Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul acordarii salariul cash si nu pe card? pe langa semnarea fluturasului,angajatul trebuie sa se semneze si o dispozitie de plata? ma gndesc ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu stefan60 stefan60 Buna seara, am o intrebare, si anume: Este normal ca sa nu primesti fluturas de salariu de la companie la sfarsitul fiecarei luni, si sa fii platit cu salariul ... (vezi toată discuția)