avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acasav
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acasav

Buna ziua va rog frumos sa-ma ajutati cu un raspuns la urmatoare intrebare ;
-lucrez la o firma de 2 ani nu am semnat niciodata vreun stat de plata,delegatie nu am primit niciodata vreun fluturas de salariu.Firma avea obligatia sa intocmeasca aceste documente si sa mi le dea la semnat sau nu este obligatorie semnatura mea ca angajat pe ele. Ce atricol face referire la modalitatile de plata ale salariatului .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:31, 21 Mai 2012
1. Art.168 alin.1 C.mun.: Plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit.

2. Referitor la fluturasii de salariu nu exista un text de lege privind obligativitatea emiterii acestora de catre angajator ...

3. Semnatura dvs nu este obligatorie in cazul in care plata salariului se face prin intermediul cardului bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea salariului prin casierie, procedură Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul acordarii salariul cash si nu pe card? pe langa semnarea fluturasului,angajatul trebuie sa se semneze si o dispozitie de plata? ma gndesc ... (vezi toată discuția)
Stat de plata irina.vas irina.vas Mai este obligatoriu ca angajatul sa semneze statul de plata ? (vezi toată discuția)
Plata salariului. este obligatoriu semnarea statului de plat? Lewike Lewike Buna ziua. Lucrez la o firma \"start up\" acum 6 luni, dar pana acum nu am primit nici un fluturas salariu, si nu am semnat nimic, cand am primit salariu. ... (vezi toată discuția)