avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere agent vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere agent vanzari

Buna ziua.
In ceea ce privește titlul de mai sus, ma interesează posibilitatea concedierii unui angent de vanzari care nu vrea saîși îndeplinească targhetul și se mulțumește cu salariul de baza.
In ce temei îl pot concedia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 4 Aprilie 2018
Daca in Regulamentul intern si in fisa postului este prevazut realizarea unui target, atunci ati putea recurge la o concediere pentru necorespundere profesionala. (art.61 lit.d C.mun.)

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului pt necorespundere profesionala ContSters22096 ContSters22096 persoana care lucreaza intr-o societate care are ca obiect recuperare creante - este legal ca angajatorul sa solicite angajatului semnarea unui act aditional ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma concedieze adriana81taicuta adriana81taicuta Buna seara, 1) La servici am fost chemata intr-o sedinta unde mi s-a adus la cunostiinta nerealizarea targhetului si mi s-a spus ca am doua posibilitati imi ... (vezi toată discuția)
Nesatisfacator pe post carpaho carpaho un salariat a fost evaluat la sfirsitul anului 2013 si a avut calificativ nesatisfacator, a fost reevaluat in luna ianuarie 2014 si a avut acelasi calificativ ... (vezi toată discuția)