avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe clădire rezidențială în funcție de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe clădire rezidențială în funcție de utilități?

As dori sa știu dacă există o lege sau articol de lege în Codul Fiscal în care se stipulează că impozitul pe casă (folosită strict ca locuință - rezidențial) se stabilește și în funcție de utilitățile pe care le are, ex gáz, curent, canalizare? Poate fi mărit impozitul pe casă în funcție de acest criteriu? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:38, 5 Aprilie 2018
Art 457 din Codul Fiscal privind calculul impozitului pe clădirile rezidenţiale aflate în proprietatea persoanelor fizice stabileste valori diferite in functie de existenta ori de lipsa instalatiilor de apă, canalizare, electrice și încălzire. In tabelul cuprins in acest articol stipuleaza ca aceste utilitati reprezinta conditii cumulative in sensul ca daca una din utilitati nu exista, imobilul este incadrat la a doua categorie - fara utilitati.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie fiscala CAMY40 CAMY40 Detin o a doua locuinta, mostenire, o casa veche, doar cu energie electrica si canal in curte, neracordat la canalizare.Locuinta respectiva este situata pe o ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru apartament cu centrală termică proprie Ruxandraa99 Ruxandraa99 Este corect să ți se impună plătirea impozitului retroactiv, din 2013 până în prezent, pentru centrală termică în condițiile în care toate avizele ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal pentru stabilirea zonelor la oras ºi a impozitului pe proprietate doinamonica doinamonica Acum câţiva ani în urmă primăria din oraşul unde locuiesc a decis să încadreze zona în care locuiesc din B în C. Am înţeles că asta presupune un ... (vezi toată discuția)